The ESO Open House Day 2013

On 19 October 2013 ESO opens its door to the public. For more information visit the event's page.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann13070a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Sht 9, 2013, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13087, ann13070
Përmasat:1500 x 1023 px

Rreth objektit

Emri:Open House Day
Tipi:Unspecified : People : Other/General
Kategori:Illustrations
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
657,5 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
377,9 KB
1280x1024
526,7 KB
1600x1200
715,2 KB
1920x1200
826,4 KB
2048x1536
1022,4 KB

 

Shih dhe