Screenshot of ESOcast 61: Chile Chill 5 - Impressions from La Silla

Screenshot of ESOcast 61: Chile Chill 5 "Impressions from La Silla".

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann13086a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 17, 2013, 15:30 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13086
Përmasat:640 x 360 px

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations
La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
76,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
199,1 KB
1280x1024
280,7 KB
1600x1200
368,5 KB
1920x1200
435,9 KB
2048x1536
501,3 KB

 

Shih dhe