Distant ALMA antenna

This image shows ALMA antennas on distant pads with the central antennas in the background.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/S. Otarola

Rreth fotografisë

Id:ann14069a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Sht 24, 2014, 15:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann14069
Përmasat:20198 x 4748 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
78,9 MB
Publikim JPEG
2,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
318,3 KB
1280x1024
528,1 KB
1600x1200
763,9 KB
1920x1200
905,0 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe