Screenshot of ESOcast 69

Screenshot of ESOcast 69: Revolutionary ALMA Image Reveals Planetary Genesis

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann14083a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Nën 6, 2014, 13:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann14083
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Emri:HL Tauri
Tipi:Unspecified
Kategori:Stars

Formate Fotografish

JPEG i madh
90,8 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
53,4 KB
1280x1024
80,4 KB
1600x1200
104,4 KB
1920x1200
109,3 KB
2048x1536
154,8 KB

 

Shih dhe