Interior view of dining room, 2nd floor of main building

The ALMA Residencia will be the new home for staff and visitors to the facility. The shape of the buildings and the colour of the exteriors of this major architectural project have been designed to meld with the topography, the environment and the landscape of the ALMA site. The design was undertaken by the Finnish architects Kouvo & Partanen and was then adapted to the Chilean market by Rigotti + Simunovic Arquitectos, a Chilean firm of architects.

Të drejtat:

ESO/Rigotti + Simunovic Arquitectos

Rreth fotografisë

Id:ann15004c
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Jan 16, 2015, 16:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann15004
Përmasat:5000 x 2600 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,9 MB
Publikim JPEG
2,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
277,4 KB
1280x1024
417,1 KB
1600x1200
576,1 KB
1920x1200
677,2 KB
2048x1536
878,1 KB