The LEGO® VLT model in its entirety

Frans Snik’s design for a model of the VLT includes the mammoth dome structure, and the full range of astronomical instruments used on the four Unit Telescopes of the VLT.

Të drejtat:

ESO/F. Snik/M. Zamani

Rreth fotografisë

Id:ann16013f
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 14, 2016, 14:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann16013
Përmasat:5575 x 3197 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,2 MB
Publikim JPEG
1,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
192,1 KB
1280x1024
288,6 KB
1600x1200
398,5 KB
1920x1200
483,9 KB
2048x1536
586,8 KB

 

Shih dhe