Auxiliary silhouettes

The silhouettes of the VLT's four Auxiliary Telescopes. Their domes, retracted, reveal the skeletal framework of the telescopes inside.

Të drejtat:

Enrico Sacchetti/ESO

Rreth fotografisë

Id:ann16020a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 29, 2016, 17:30 CEST
Njoftime të ngjashme:ann16020
Përmasat:7289 x 3294 px

Rreth objektit

Emri:Auxiliary Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,5 MB
Publikim JPEG
1,6 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
118,4 KB
1280x1024
181,1 KB
1600x1200
255,7 KB
1920x1200
291,1 KB
2048x1536
434,7 KB

 

Shih dhe