Map of the star zeta Andromedae

A map of the magnetically active star, zeta Andromedae, showing the starspots identified by Rachael Roettenbacher, winner of the 2017 Olivier Chesneau Prize for her thesis entitled “Shifting the Starspot Paradigm through Imaging Magnetic Structures and Evolution”.

Të drejtat:

Rachael Roettenbacher

Rreth fotografisë

Id:ann17021b
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 3, 2017, 17:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann17021
Përmasat:7234 x 3587 px

Rreth objektit

Tipi:Milky Way : Star
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,4 MB
Publikim JPEG
1,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
270,7 KB
1280x1024
371,6 KB
1600x1200
477,9 KB
1920x1200
543,3 KB
2048x1536
653,3 KB

 

Shih dhe