Screenshot from ESOcast 106: Chile Chill 9 - Lasers Over Paranal

This is a screenshot from ESOcast 106: Chile Chill 9 - Lasers Over Paranal

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann17022a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 5, 2017, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann17022
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
520,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
282,4 KB
1280x1024
415,9 KB
1600x1200
508,6 KB
1920x1200
569,3 KB
2048x1536
714,5 KB

 

Shih dhe