Summer AstroCamp 2016

Participants at the Summer AstroCamp 2016 in Portugal undertaking a data analysis project. The Summer AstroCamp is organised by the Centro de Astrofisica da Universidade do Porto and the Centro de Educação e Interpretação Ambiental.

Të drejtat:

C. Martins

Rreth fotografisë

Id:ann17034a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 15, 2017, 14:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann17034
Përmasat:2576 x 1920 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People : Other/General
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
269,7 KB
1280x1024
396,7 KB
1600x1200
541,8 KB
1920x1200
636,5 KB
2048x1536
821,9 KB

 

Shih dhe