A LEGO® interferometer!

Frans Snik’s LEGO® model of ESO’s entire Paranal platform even includes a laser that represents in miniature the complex optical system that allows the VLT Interferometer to obtain phenomenally detailed images of the most exotic objects in the Universe.

Të drejtat:

ESO/Frans Snik

Rreth fotografisë

Id:ann17038c
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Qer 29, 2017, 17:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann17038
Përmasat:5450 x 3417 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,3 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
221,8 KB
1280x1024
322,0 KB
1600x1200
440,8 KB
1920x1200
516,5 KB
2048x1536
673,4 KB

 

Shih dhe