Rreth fotografisë

Id:ann17064a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Oct 2, 2017, 16:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann17064
Përmasat:1918 x 1073 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
248,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
141,8 KB
1280x1024
185,6 KB
1600x1200
223,9 KB
1920x1200
259,5 KB
2048x1536
303,3 KB

 

Shih dhe