Cover of CAPjournal issue 23

The CAPjournal is a free peer-reviewed journal for astronomy communicators, online and in print. To subscribe to the print or online version please go here: http://www.capjournal.org/subscription.php
This issue in PDF format is available on: http://www.capjournal.org/issues/23/

Të drejtat:

CAPjournal

Rreth fotografisë

Id:ann18010a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Shk 9, 2018, 11:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann18010
Përmasat:2480 x 3507 px

Rreth objektit

Emri:Cover artwork
Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
220,9 KB
1280x1024
338,3 KB
1600x1200
469,2 KB
1920x1200
472,6 KB
2048x1536
713,0 KB

 

Shih dhe