Screenshot from ESOcast 170 showing a clear-weather simulation of the 2019 total solar eclipse

Screenshot from ESOcast 170 showing a clear-weather simulation of the 2019 total solar eclipse at La Silla.

Të drejtat:

M. Druckmüller, P. Aniol, K. Delcourte, P. Horálek, L. Calçada/ESO

Rreth fotografisë

Id:ann18054a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Kor 4, 2018, 16:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann18054
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Emri:Eclipse
Tipi:Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Solar : Total
Kategori:Chile

Formate Fotografish

JPEG i madh
133,2 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
63,8 KB
1280x1024
94,1 KB
1600x1200
121,6 KB
1920x1200
142,2 KB
2048x1536
178,0 KB

 

Shih dhe