Screenshot of ESOcast 173

Screenshot of ESOcast 173:First Successful Test of Einstein’s General Relativity Near Supermassive Black Hole.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann18058a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Kor 26, 2018, 14:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann18058
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
214,9 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
126,2 KB
1280x1024
169,7 KB
1600x1200
205,6 KB
1920x1200
227,7 KB
2048x1536
274,7 KB

 

Shih dhe