Image from The Sun, Our Living Star

Image from ESO Supernova planetarium show The Sun, Our Living Star showing how the Sun will look at the end of its life, when it becomes a red giant star.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann18064c
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Sht 6, 2018, 12:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann18064
Përmasat:4500 x 3000 px

Rreth objektit

Tipi:Solar System : Star
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
994,3 KB
Publikim JPEG
839,6 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
133,3 KB
1280x1024
191,4 KB
1600x1200
248,6 KB
1920x1200
282,0 KB
2048x1536
353,2 KB

 

Shih dhe