Image from The Sun, Our Living Star

Image from ESO Supernova planetarium show The Sun, Our Living Star showing the detailed structure of the Sun's surface.

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:ann18064d
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Sht 6, 2018, 12:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann18064
Përmasat:4500 x 3000 px

Rreth objektit

Emri:Sun
Tipi:Solar System : Star
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,6 MB
Publikim JPEG
3,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
365,7 KB
1280x1024
578,1 KB
1600x1200
807,9 KB
1920x1200
931,9 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe