Montage of 3D models

The 3D models showcased in this montage were created by Nicolas Bonne for A Dark Tour of the Universe, an astronomy show for the blind and visually impaired.

Të drejtat:

ESO/M. Zamani/Nicolas Bonne

Rreth fotografisë

Id:ann19045b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Sht 13, 2019, 13:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann19045
Përmasat:4480 x 6013 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
11,8 MB
Publikim JPEG
5,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
442,6 KB
1280x1024
728,6 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,8 MB

 

Shih dhe