Rreth fotografisë

Id:ann19048a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Sht 30, 2019, 14:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann19048
Përmasat:4961 x 7016 px

Rreth objektit

Emri:Planetarium Show
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,4 MB
Publikim JPEG
1,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
149,0 KB
1280x1024
217,8 KB
1600x1200
298,3 KB
1920x1200
355,8 KB
2048x1536
432,0 KB

 

Shih dhe