Screenshot of Virtual guided tour of La Silla Observatory

From Saturday 18 July, ESO will start its new weekly programme in English of virtual guided tours to Paranal and La Silla observatories.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ann20020a
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:Kor 15, 2020, 15:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann20020
Përmasat:2880 x 1800 px

Rreth objektit

Emri:Virtual Tour
Tipi:Unspecified
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
614,1 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
175,0 KB
1280x1024
232,9 KB
1600x1200
305,3 KB
1920x1200
368,8 KB
2048x1536
422,3 KB

 

Shih dhe