Astrofotógrafo português visita os Observatórios do ESO no Chile

Visita do astrofotógrafo português Miguel Claro aos observatórios ALMA e Paranal do ESO, no Chile.

Të drejtat:

ESO/M. Claro /ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:annlocal15001b-pt
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 19, 2015, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:annlocal15001-pt
Përmasat:3648 x 5472 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People
Kategori:ALMA
Paranal
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,7 MB
Publikim JPEG
3,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
284,6 KB
1280x1024
479,8 KB
1600x1200
692,7 KB
1920x1200
811,7 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe