Astrofotógrafo português visita os Observatórios do ESO no Chile

Visita do astrofotógrafo português Miguel Claro aos observatórios ALMA e Paranal do ESO, no Chile.

Të drejtat:

ESO/M. Claro

Rreth fotografisë

Id:annlocal15001c-pt
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 19, 2015, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:annlocal15001-pt
Përmasat:5472 x 3648 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People
Kategori:ALMA
Paranal
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,9 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
266,6 KB
1280x1024
417,9 KB
1600x1200
568,2 KB
1920x1200
638,6 KB
2048x1536
870,0 KB

 

Shih dhe