APEX antenna

A view of the Atacama Pathfinder Experiment (APEX). Taken in December 2004.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:apex_compound-12-04
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:19 CET
Përmasat:6525 x 6762 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Pathfinder Experiment
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:APEX

Formate Fotografish

JPEG i madh
12,8 MB
Publikim JPEG
7,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
178,3 KB
1280x1024
310,0 KB
1600x1200
460,1 KB
1920x1200
561,0 KB
2048x1536
787,2 KB

 

Shih dhe