Rreth fotografisë

Id:awesomeuniv_moscow
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 24, 2012, 16:23 CEST
Përmasat:2832 x 4256 px

Rreth objektit

Emri:Exhibition
Tipi:Unspecified : People
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,3 MB
Publikim JPEG
4,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
194,2 KB
1280x1024
332,9 KB
1600x1200
510,4 KB
1920x1200
635,4 KB
2048x1536
880,6 KB

 

Shih dhe