Rreth fotografisë

Id:dsc_0454-otarola
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 23, 2014, 09:37 CEST
Përmasat:3051 x 2079 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
94,0 KB
1280x1024
167,0 KB
1600x1200
260,9 KB
1920x1200
333,2 KB
2048x1536
491,8 KB

 

Shih dhe