The ELT compared to the Spire of Dublin, Ireland

This artist's impression compares the ELT to the Spire of Dublin, Ireland.

The design for the ELT shown here was published in 2016. (eso1617)

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eelt-spire-dublin
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5329 x 2323 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
717,0 KB
Publikim JPEG
456,4 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
99,9 KB
1280x1024
139,2 KB
1600x1200
182,6 KB
1920x1200
203,8 KB
2048x1536
268,0 KB

 

Shih dhe