Building the ESO 3.6-metre telescope

The grinding and polishing of the ESO 3.6-metre Telescope mirror, at the REOSC workshop at Ballainvilliers, near Paris, in 1967.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:ehpa-4-007-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 19, 2012, 18:03 CET
Përmasat:2047 x 3128 px

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope
Tipi:Unspecified
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
330,3 KB
1280x1024
522,5 KB
1600x1200
731,7 KB
1920x1200
847,3 KB
2048x1536
1021,3 KB

 

Shih dhe