ELT instruments

This infographic provides a basic breakdown of the ELT's structure, focusing particularly on the first-generation of instruments.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:elt-instruments-rectangle
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 26, 2017, 23:30 CEST
Publikime të ngjashme:eso1716
Përmasat:6000 x 5609 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:ELT

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,4 MB
Publikim JPEG
2,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
349,3 KB
1280x1024
511,1 KB
1600x1200
717,8 KB
1920x1200
879,8 KB
2048x1536
1,0 MB

 

Shih dhe