Enard, Merkle and Tarenghi

Daniel Enard, Harry van der Laan, Fritz Merkle, Massimo Tarenghi and Oskar von der Lühe at ESO HQ.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:enard-merkle-tarenghi
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 5, 2013, 11:42 CEST
Përmasat:1373 x 974 px

Rreth objektit

Emri:ESO HQ Garching
Tipi:Unspecified : People
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
308,9 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
193,3 KB
1280x1024
297,4 KB
1600x1200
404,2 KB
1920x1200
470,6 KB
2048x1536
580,3 KB

 

Shih dhe