The potential of Adaptive Optics

This image was obtained with the WFPC2 camera on the Hubble Space Telescope (HST) in the I-band (800nm). It is a 400-sec exposure and shows the same sky region as in the NAOS-CONICA image shown in ESO Press Photo eso0137 .

Të drejtat:

HST, NASA/ESA

Rreth fotografisë

Id:eso0137e
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:03 Dhjetor 2001
Publikime të ngjashme:eso0137
Përmasat:753 x 748 px

Rreth objektit

Emri:NGC 3603
Tipi:Milky Way : Nebula : Type : Star Formation
Distanca:20000 vite dritë
Kategori:Nebulae

Formate Fotografish

JPEG i madh
121,1 KB

Wallpaper

1024x768
124,5 KB
1280x1024
178,9 KB
1600x1200
222,6 KB
1920x1200
238,1 KB
2048x1536
310,5 KB

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Infra të kuqe
I
814 nmHubble Space Telescope
WFPC2

 

Shih dhe