Mechanical design of an IFU

Mechanical design of an IFU "button". Upper right : photo of an "IFU entrance" with the 20 square microlenses, each measuring 1.8 x 1.8 mm2.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0203d
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:28 Janar 2002
Publikime të ngjashme:eso0203
Përmasat:797 x 801 px

Rreth objektit

Emri:Integral field unit
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Detector
Kategori:Illustrations
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
127,4 KB

Wallpaper

1024x768
152,3 KB
1280x1024
209,3 KB
1600x1200
268,1 KB
1920x1200
287,0 KB
2048x1536
366,0 KB

 

Shih dhe