Rectified view of Cameron/Taruntius field

A computer-processed version of ESO Press Photo eso0222a , in which the lunar surface is now viewed directly "from above".

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0222b
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:09 Gusht 2002
Publikime të ngjashme:eso0222
Përmasat:1536 x 1180 px

Rreth objektit

Emri:Moon
Tipi:Solar System : Planet : Satellite
Kategori:Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
312,8 KB

Wallpaper

1024x768
165,7 KB
1280x1024
249,7 KB
1600x1200
336,1 KB
1920x1200
406,2 KB
2048x1536
477,2 KB

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Infra të kuqe
Near-IR
2.3 μmVery Large Telescope
NACO

 

Shih dhe