ALMA at Chajnantor

Artist's view of the Atacama Large Millimeter Array (ALMA), with the array arranged in a compact configuration at the high-altitude Chajnantor site.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0306b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:25 Shkurt 2003
Publikime të ngjashme:eso0306
Përmasat:2222 x 1559 px

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,3 MB

Wallpaper

1024x768
387,4 KB
1280x1024
594,2 KB
1600x1200
824,6 KB
1920x1200
1009,6 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe