The HARPS spectrograph

The HARPS spectrograph during laboratory tests. The vacuum tank is open so that some of the high-precision components inside can be seen.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0308b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:27 Mars 2003
Publikime të ngjashme:eso0308
Përmasat:1600 x 1134 px

Rreth objektit

Emri:HARPS
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
662,7 KB

Wallpaper

1024x768
328,4 KB
1280x1024
514,0 KB
1600x1200
702,8 KB
1920x1200
775,3 KB
2048x1536
1003,1 KB

 

Shih dhe