High-resolution spectrum of the star HD100623

Small part of the spectrum of the star HD100623 following on-line data extraction (in astronomical terminology: "reduction") of the previous raw frame. Several deep absorption lines are clearly visible.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0308d
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:27 Mars 2003
Publikime të ngjashme:eso0308
Përmasat:1910 x 1402 px

Rreth objektit

Emri:HD100623
Tipi:Milky Way : Star : Spectral Type : K
Distanca:30 vite dritë
Kategori:Stars

Formate Fotografish

JPEG i madh
88,1 KB

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
V
540 nmESO 3.6-metre telescope
HARPS

 

Shih dhe