The principle of Integral Field Spectroscopy (IFS)

The principle of Integrated Field Spectroscopy (IFS)

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0426i
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:24 Gusht 2004
Publikime të ngjashme:eso0426
Përmasat:782 x 691 px

Rreth objektit

Emri:Integral field unit, Spectrum
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
132,3 KB

Wallpaper

1024x768
157,1 KB
1280x1024
214,2 KB
1600x1200
268,3 KB
1920x1200
296,6 KB
2048x1536
362,2 KB

 

Shih dhe