ULTRACAM mounted on Melipal

The ULTRACAM instrument mounted on the visitor focus of the Very Large Telescope Unit Telescope 3 (Melipal).

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0520a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:09 Qershor 2005
Publikime të ngjashme:eso0520
Përmasat:2400 x 1794 px

Rreth objektit

Emri:ULTRACAM
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,3 MB

Wallpaper

1024x768
344,7 KB
1280x1024
516,5 KB
1600x1200
707,0 KB
1920x1200
813,3 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe