The ALMA transporter (artist's impression)

Artist's impression of the ALMA transporters (as of Dec 2005). Each of the ALMA transporters will be 10 m wide, 4.5 m high and 16 m long.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/H. Heyer (ESO)

Rreth fotografisë

Id:eso0543a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:22 Dhjetor 2005
Publikime të ngjashme:eso0543
Përmasat:1443 x 573 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
146,7 KB

Wallpaper

1024x768
109,2 KB
1280x1024
145,9 KB
1600x1200
191,3 KB
1920x1200
245,1 KB
2048x1536
262,9 KB

 

Shih dhe