Season's Greetings A Happy New Year!

Season's Greetings A Happy New Year! 

Të drejtat:

G. Gillet/ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0653a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:24 Dhjetor 2006
Publikime të ngjashme:eso0653
Përmasat:1500 x 1066 px

Rreth objektit

Emri:Moon, Paranal
Tipi:Solar System : Planet : Satellite
Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
421,7 KB

Wallpaper

1024x768
225,5 KB
1280x1024
381,5 KB
1600x1200
531,9 KB
1920x1200
595,4 KB
2048x1536
789,6 KB

 

Shih dhe