The VLT and VISTA *

Aerial view of Paranal with VISTA in the foreground and the Very Large Telescope in the background.

Të drejtat:

ESO/G.Hüdepohl (atacamaphoto.com)

Rreth fotografisë

Id:eso0704c
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:17 Janar 2007
Publikime të ngjashme:eso0704
Përmasat:4288 x 2848 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal
Survey Telescopes

Mounted Image

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,0 MB
Publikim JPEG
4,0 MB

Wallpaper

1024x768
267,7 KB
1280x1024
433,8 KB
1600x1200
618,5 KB
1920x1200
739,4 KB
2048x1536
978,1 KB

 

Shih dhe