The Large Magellanic Cloud before and after SN1987A

Photographic image of the Large Magellanic Cloud, before (left) and after (right) the explosion of SN1987A. The supernova is visible on the right image just below the Tarantula nebula, in the upper part of the irregular galaxy.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0708b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:24 Shkurt 2007
Publikime të ngjashme:eso0708
Përmasat:3600 x 1704 px

Rreth objektit

Emri:LMC
Tipi:Local Universe : Galaxy : Type : Irregular
Distanca:170000 vite dritë
Kategori:Galaxies
Nebulae

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,7 MB

Wallpaper

1024x768
692,9 KB
1280x1024
1,1 MB
1600x1200
1,6 MB
1920x1200
1,9 MB
2048x1536
2,4 MB

 

Shih dhe