The double asteroid Antiope

Artist's impression of the double asteroid Antiope. Both components are shown to have a quasi-spherical shape.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0718a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:29 Mars 2007
Publikime të ngjashme:eso0718
Përmasat:4494 x 3228 px

Rreth objektit

Emri:90 Antiope
Tipi:Solar System : Interplanetary Body : Asteroid
Kategori:Illustrations
Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,0 MB
Publikim JPEG
1,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
105,8 KB
1280x1024
165,9 KB
1600x1200
222,9 KB
1920x1200
275,5 KB
2048x1536
340,4 KB

 

Shih dhe