The MCAO demonstrator

The Multi-conjugated Adaptive optics Demonstrator (MAD) in operation at the Nasmyth A focus of Melipal, UT3 of ESO's Very Large Telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0719a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:30 Mars 2007
Publikime të ngjashme:eso0719
Përmasat:2180 x 1848 px

Rreth objektit

Emri:MAD
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
781,4 KB

Wallpaper

1024x768
338,8 KB
1280x1024
514,4 KB
1600x1200
675,3 KB
1920x1200
725,0 KB
2048x1536
965,0 KB

 

Shih dhe