The Earth-like planet Gliese 581 c (artist's impression)

Artist's impression of the five-Earth mass planet, Gliese 581 c, found in the habitable zone around the red dwarf Gliese 581, with the instrument HARPS on the ESO 3.6-metre telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso0722b
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:25 Prill 2007
Publikime të ngjashme:eso0722
Përmasat:6000 x 4314 px

Rreth objektit

Emri:Gliese 581
Tipi:Milky Way : Star : Circumstellar Material : Planetary System
Distanca:20 vite dritë
Kategori:Exoplanets
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,2 MB
Publikim JPEG
1,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
149,6 KB
1280x1024
234,3 KB
1600x1200
311,5 KB
1920x1200
381,9 KB
2048x1536
463,2 KB

 

Shih dhe