Rreth fotografisë

Id:eso0722c
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:25 Prill 2007
Publikime të ngjashme:eso0722
Përmasat:659 x 671 px

Rreth objektit

Emri:Gliese 581
Tipi:Milky Way : Star : Circumstellar Material : Planetary System
Distanca:20 vite dritë
Constellation:Libra
Kategori:Exoplanets

Formate Fotografish

JPEG i madh
114,9 KB

Koordinatat

Position (RA):15 19 26.79
Position (Dec):-7° 43' 20.99"
Field of view:4.90 x 4.99 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.0° djathtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
OptikDigitized Sky Survey 2

 

Shih dhe