The REM Telescope

The Rapid Eye Mount (REM) telescope is a 60 cm rapid-reaction automatic telescope at La Silla Observatory. It is dedicated to the follow-up of gamma-ray bursts.

Të drejtat:

ESO/P.Aniol

Rreth fotografisë

Id:eso0726a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:12 Qershor 2007
Publikime të ngjashme:eso0726
Përmasat:3073 x 2046 px

Rreth objektit

Emri:Rapid Eye Mount telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,7 MB

Wallpaper

1024x768
333,0 KB
1280x1024
539,6 KB
1600x1200
759,2 KB
1920x1200
890,1 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe