Around the star cluster Terzan 5

This wide-field image, based on data from Digitized Sky Survey 2, shows the whole region around the stellar grouping Terzan 5.

Të drejtat:

ESO/Digitized Sky Survey 2

Rreth fotografisë

Id:eso0945b
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Nën 25, 2009, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1630, eso0945
Përmasat:7699 x 10606 px

Rreth objektit

Emri:Terzan 5
Tipi:Milky Way : Star : Grouping : Cluster : Open
Distanca:25000 vite dritë
Constellation:Sagittarius
Kategori:Star Clusters

Formate Fotografish

JPEG i madh
35,1 MB
Publikim JPEG
7,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
539,4 KB
1280x1024
953,8 KB
1600x1200
1,4 MB
1920x1200
1,7 MB
2048x1536
2,3 MB

Koordinatat

Position (RA):17 48 5.04
Position (Dec):-24° 46' 48.35"
Field of view:129.24 x 1070.97 arcminutes
Orientimi:Veriu është 1.1° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
Optik
B
Digitized Sky Survey 2
Infra të kuqe
I
Digitized Sky Survey 2

 

Shih dhe