Extracts from the VISTA image of the Monoceros R2 star forming region

This composite image shows extracts from the VISTA image of the Monoceros R2 star forming region.

Të drejtat:

ESO/J. Emerson/VISTA. Acknowledgment: Cambridge Astronomical Survey Unit

Rreth fotografisë

Id:eso1039c
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Oct 6, 2010, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1039
Përmasat:1938 x 1941 px

Rreth objektit

Emri:Monoceros R2
Tipi:Milky Way : Nebula : Appearance : Emission
Distanca:2700 vite dritë
Kategori:Nebulae

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,2 MB

 

Shih dhe