Nineteen ALMA antennas on the Chajnantor plateau

This picture of the ALMA antennas on the Chajnantor Plateau, 5000 m above sea level, was taken a few days before the start of ALMA Early Science. Nineteen antennas are on the plateau. 

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/W. Garnier (ALMA)

Rreth fotografisë

Id:eso1137g
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 3, 2011, 11:30 CEST
Publikime të ngjashme:eso1137
Përmasat:4241 x 2774 px

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,3 MB
Publikim JPEG
2,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
271,9 KB
1280x1024
460,6 KB
1600x1200
674,0 KB
1920x1200
810,5 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe