Nineteen ALMA antennas on the Chajnantor plateau

This picture of the ALMA antennas on the Chajnantor Plateau, 5000 m above sea level, was taken a few days before the start of ALMA Early Science. Nineteen antennas are on the plateau. 

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/W. Garnier (ALMA)

Rreth fotografisë

Id:eso1137h
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 3, 2011, 11:30 CEST
Publikime të ngjashme:eso1137
Përmasat:5184 x 2743 px

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,4 MB
Publikim JPEG
2,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
211,9 KB
1280x1024
363,3 KB
1600x1200
546,8 KB
1920x1200
665,6 KB
2048x1536
907,3 KB

 

Shih dhe